2011. április 17., vasárnap

Megjelent az új regény is

Tegnap volt A másik ország bemutatója, bizton állíthatom tehát, hogy megjelent. Jó volt kézbe venni, szebb lett, mint reméltem (kívülről biztosan). A Pagony személyes napló írására kért fel, a könyvfesztivál néhány órájáról - amíg ott voltam - olvashattok itt is. Addig is: első olvasóm, Kiss László, aki a hétfő esti békéscsabai bemutatón beszélgetőtársam lesz, benyomásai a könyvről itt, a Bákában.

7 megjegyzés:

  1. Éljen! A borító egy cseppet sem szokványos, kicsit riasztó, kicsit nyomasztó, viszont sokat sejtet. Ha nem ismernélek is, belelapoznék a boltban, és ezzel a célját a borító el is érte. A belbecs ugyebár pedig már meg lett csillogtatva itt - Ott.

    Egyszóval, idevele!

    VálaszTörlés
  2. Kíváncsi vagyok, Kedves, Katt, mit szólsz majd hozzá belülről... - addig kellene elolvasnod, még jól le nem húzza a kritika (vagy ne olvass addig kritikát, a te véleményedre ugyanis kíváncsibb vagyok:) Üdv:Ott

    VálaszTörlés
  3. kíváncsi leszek a belsejére is, de a borító lenyűgöző, gyönyörű kép. Gratula az új könyvekhez!

    VálaszTörlés
  4. Érdekes a borítóról nekem is a nyomasztó szó jutott eszembe.
    Egyébként pedig a kritikáktól én csak kíváncsibb leszek, az ember "márcsakazértis" elolvassa... :D

    (Eddig amúgy sem kapott olyan rossz kritikát!)

    VálaszTörlés
  5. Köszi mindhármótoknak! Reménykedjünk a legrosszabbakban:) (Amúgy a könyv sem egy vidám darab, nem véletlenül tehát a borítókép..)

    VálaszTörlés
  6. Na, végre elhoztam, elkezdtem... nem egy könnyű darab az biztos! Szerintem szeptemberig esélyem sincs belemélyedni, mert hát ez mélyedős könyv lett kedves Ottó!

    VálaszTörlés