2009. december 26., szombat

Csillagszedő Márió a Duna tévén

Csillagszedő Márió címmel 60 perces tévéfilmet vetít ma délután a Duna Televízió, melyet holnap a Duna II. Autonómia megismétel. A film rendezője Vizi Mária, aki a forgatókönyvet is írta - én csak beleszóltam itt-ott (lásd még: kibic, drága).


Adásidő: december 26-a, szombat 16:25 (Duna) és december 27-e, vasárnap 20:25 (Duna II.). Bővebb infók a PORT-on, a BARKAONLINE-on, illetve a KULTURPART-on.

14 megjegyzés:

 1. Láttam klasz volt, és örülök, hogy filmre kerültek ezek a versek!
  (bár úgy érzem helyenként több beleszólást is engedhettek volna neked. Ám épp ezért meggyőződésem: ezek a versek nem utoljára kerültek filmre!!!)
  Üdv
  Nyúl

  VálaszTörlés
 2. Köszi, Péter - ezek szerint rajtam kívül más is megnézte, ez már önmagában is biztató:)Korábban amúgy csak a forgatókönyv-változatokat láttam, és végül is a film jobb lett, mint amire számítottam; kis költségvetés, kevés idő stb. Persze írhattam volna én is a forgatókönyvet, felajánlották, de épp egy határidős regényben vagyok benne, úgyhogy csak itt-ott szóltam hozzá és bele...

  VálaszTörlés
 3. Biztos vagyok benne, hogy más is látta - hirdettem én is a magam csatornáin :)

  VálaszTörlés
 4. :-)) Én meg csak most láttam a blogodon a Miazamit, úgyhogy sikeresen lemaradtam róla, de remélem 31-én tévé közelben leszek, kíváncsi vagyok, azt hogyan sikerült megoldani. (Úgy látom, el lettünk látva most jól filmekkel - jó ez a Duna tévé:-))

  VálaszTörlés
 5. Én nagyon orulnek egy dvd-s filmvaltozatnak, mert rajtunk (sajnos) az ismétlések sem segítenek...

  VálaszTörlés
 6. Piros pont a DunaTV-nek, tényleg, és jöhetne a DVD is!
  /de hát különben meg tudnék mesélni... :)/

  VálaszTörlés
 7. én is láttam, meg akit csak rá tudtam venni, az is mind nézte :) (Hellyel-közzel még tetszett is, főleg a kislány tűnt nagyon jól eltaláltnak.) Képzetem belőle DVD-t is, sikerült felvetetni valakivel... szóval, ha rájövök, hogy le tudom-e másolni, abban esetleg tudok segíteni.

  VálaszTörlés
 8. Köszi, poggi (Panka:) - de időközben felfedeztem, hogy fent van a Duna Tv archívumában, úgyhogy bármikor meg tudom nézni, ha akarom (de hát nem akarom, mert láttam:). Meg aztán lehet, hogy kapok is a tévésektől, majd kiderül..

  VálaszTörlés
 9. Én is láttam és a családom is látta,hála nekem :-)!

  VálaszTörlés
 10. Szia, sac/Sára! - láttam már reggel, hogy téged is rávettek a blogírásra, és láttam azt is, hogy bejelöltél(-tetek) rendszeres olvasónak, köszi! Én (a melissa bloggal egyetemben) a Between blogon várom majd a cseh könyves híreket; lehet, az neked is kapcsolódik az érdeklődési körödhöz (kérdés, mivel töltöd meg majd a lapot - gondolom, még alakul, ahogy az enyém is, fogalmam sincs ugyanis, hogy merre megy el, mindenesetre ezek a cseh könyvügyek engem érdekelnek, majd figyelem, hátha neked is lesznek ilyen híreid:) És szép egyetemi éveket kívánok!

  VálaszTörlés
 11. Szia! Köszönöm a jókívánságot!
  Olvastam a bejegyzéseket, a cseh könyvekről, akartam is írni, hogy engem is érdekel és hogy tőlem is lehet majd információkat szerezni!
  A cseh kultúra amúgy is csodálatos, úgyhogy nem lesz hiány semmiből,ami cseh. :-)
  Meg szerintem Javrik is előbb-utóbb előkerül :-)

  VálaszTörlés
 12. Szep tortenet,gratulalok,orom volt elkesziteni hozza a gyerekrajzokat...:P

  VálaszTörlés